TUOMAASTA NUUTTIIN

Tapahtuma ja lyhtykulkue 21.12.2021 klo 17.30

Halukkaat partiolaiset perheineen osallistumaan perinteiseen lyhtykulkueeseen. Omat lyhdyt mukaan, lämpimästi päälle ja huivit näkyviin! Kulkueen jälkeen puuroa tarjolla, omat ruokailuvälineet mukaan myös.

Kokoontuminen siis sairaalan kappelin edustalla klo 17.30, kulkue lähtee eteenpäin klo 17.45 ja päätyy Männistön lavan edustalle.

Alla lisätietoa vielä tarkemmin:

MeKe järjestää yhdessä Kellokontioiden, Kellokosken VPK:n naisjaoston, MLL Kellokosken, Tuusulan museotoimen ja Tuusulan seurakunnan kanssa perinteisen Tuomaasta Nuuttiin-joulunavauksen ja lyhtykulkueen 21.12.2021 klo 17:30.

Tilaisuus alkaa nyt uudesta paikasta eli HUS sairaalakappelilta. Kappeli on avoinna sisään kurkistukseen ja sieltä kaikaa jouluinen urkumusiikki Olga Mäkisen esittämänä. Aluepastori Sini Honkanen tuo seurakunnan tervehdyksen ja museotoimen Harri Nyman on myös paikalla. Lyhtykulkue suuntaa noin klo 17:45 johti Ruukkia ja Männistöä, jossa odottaa Kellokosken VPK:n naisjaoston makoisa joulupuuro. Otathan oman kupin ja lusikan mukaan! Klo 19 Kellokosken kirkossa soi joululaulut ja saamme kuulla joulurauhan julistuksen.

Lämpimästi tervetuloa!

Pyydämme tilaisuudessa seuraamaan viranomaisten ajankohtaisia ohjeita ja rajoituksia korona-virukseen liittyen. Tästä syystä tapahtuma voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla, mutta sitä emme kukaan halua emmekä toivo.