Johtajisto

Johtajisto

Kellokontioiden johtajistoon kuuluvat kaikki toiminnassa mukana olevat aikuiset, vaeltajat sekä ryhmänohjaajakurssin (ROK) käyneet samoajat.

Lippukunnassa on paljon erilaisia johtajatehtäviä: laumanjohtaja eli akela (sudenpennut), joukkueen johtaja eli sampo (seikkailijat), taloudenhoitaja, lippukunnanjohtaja, ikäkausivastaavat, viestintävastaava, kalustovastaava, kolovääpeli, jäsenrekisterivastaava, jne.

Vastuuseen ja johtajuuteen kasvaminen on eräs partion tavoitteista ja sen takia johtamista harjoitellaan sudenpennuista lähtien, mutta omaan ikäkauteen soveltuvalla tavalla. Aikuisjohtajat ovat vastuussa partiotoiminnan turvallisuudesta, vaikkakin päätöksiä ja toiminnan pyörittämistä tehdään alle 18-vuotiaiden johtajien ja partiolaisten kanssa yhdessä.

Vanhan sanonnan mukaan partiojohtajan ei pitäisi tehdä mitään, minkä lapset ja nuoret kykenevät tekemään itse ja tätä myös Kellokontiot noudattavat, sillä tämä tukee partiomenetelmää tekemällä oppii.

Kellokontioiden johtajisto kokoontuu noin kerran kuukaudessa johtajiston kokoukseen sopimaan ja suunnittelemaan tulevia tapahtumia sekä keskustelemaan muista ajankohtaisista aiheista.

Kellokontioiden johtajisto toimintakaudella 2022-2023

  • Lippukunnanjohtaja Soile Sillman p. 044 0574448
  • Ryhmänjohtajat löydät ikäkausittain täältä